18. hét

2019.05.03. péntek

  • U13: Hatvan – Vác   2:3

Gólszerző: Bottó Bence, Cserni Ákos
Nagy Gábor: Változatos mérkőzésen sikerült legyőznünk az egykori ifi edzőm (Szöllősi-Tóth András) jelenlegi csapatát. Büszke vagyok a srácokra, mert vesztett állásból sikerült megfordítanunk és megnyernünk a mérkőzést az utolsó percben!

  • U12: Hatvan – Vác   2:0

Sipeki István: A pénteki  mérkőzésen ajándékoztunk két gólt az ellenfélnek. A támadásaink erőtlenek voltak, nem tudtunk gólt szerezni és így sajnos megint vereséggel hagytuk el a pályát.

2019.05.04. szombat

-    U19: III. Kerület – Vác                   2:1
Gólszerző: Pusztai Armand
Kovács Péter: A mai mérkőzésen a csapat hozta a napi maximumot, de ez sajnos most kevés volt a pontszerzéshez is. Becsülettel tették a fiúk a dolgukat, ehhez gratulálok nekik!

  • U17: III. Kerület – Vác                   3:2

Gólszerző: Ráduly Roland, Kakuk Erik
Balogh Csaba: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, sok ilyen találkozóra lenne szükségünk a játékosok fejlődése érdekében, ugyanakkor sajnálom, hogy a szezonban először vesztesen hagytuk el a pályát. :

  • U15: III. Kerület – Vác                   1:3

Gólszerző: Balogh Balázs, Kukta Szabolcs, Horváth Bálint
Greff Ádám: Az ellenfél védekezésre fektette a hangsúlyt, de türelmesen játszottunk, így sikerült a végén felőrölnünk őket.

  • U14: III. Kerület – Vác                   2:1

Gólszerző: Csölle Patrik
Burzi Attila: Egy motivált jól futballozó ellenféllel szemben nem engedhetjük meg magunknak, hogy ziccereket nem értékesítünk. Ma kevés volt a belefektetett munka a mérkőzésbe, többen gyengébben játszatok, ennek nem lehetett más a vége csak is a vereség. Kettő null után próbáltunk meg futballozni, de ma kevésnek bizonyult a maradék idő a minimum pont megszerzéséhez.

 

Gyere közénk focizni!
Ha szereted a labdarúgást!
Ha híres focista szeretnél lenni!
Ha barátokat, csapattársakat akarsz!
Ha te szeretnél lenni a legügyesebb!
katt ide >>>

Új stadion információk

Back to Top