A váci óvodákkal és iskolákkal évek óta harmonikus kapcsolatban vagyunk. Legszorosabban az általános iskolákhoz (elvégre több edző kollégánk is testnevelés tanárként dolgozik a helyi általános iskolákban valamelyikében) és az önkormányzati fenntartású óvodákhoz kapcsolódunk, de szerencsére minden egyéb intézménnyel is zökkenőmentes az időnkénti együttműködésünk. 2017. őszétől, a mindig is baráti kapcsolatot már hivatalossá is tudtuk tenni, hiszen a legtöbb óvoda és általános iskola velünk írta alá az Intézményi Bozsik Program szakmai együttműködési megállapodását. Íme a velünk együttműködő intézmények listája:

 

- Földváry Károly Általános Iskola- http://www.foldvary.hu/
- Karolina Katolikus Általános Iskola, Székesegyházi Kórusiskola és Alapfokú Művészeti Iskola - www.karolinavac.hu/
- Petőfi Sándor Általános Iskola - www.petofi.vac.hu
- Radnóti Miklós Általános Iskola - www.radnoti-vac.sulinet.hu
- Váci Juhász Gyula Általános Iskola - www.vjgy.sulinet.hu

 

Számos egyeztető értekezletet is tartottunk, ahol Baranya István sportigazgató és Both József szakmai igazgató mutatkozott be az érintett pedagógusoknak és óvodapedagógusoknak. A találkozók alatt az iskolai/óvodai foglalkozásvezetők megismerkedhettek egyesületünk felépítésével, programjaival és terveivel is.

Programunk szerint minden tavasszal és ősszel a Stadionban, Iskolai Sportnapot tartunk, ahol az iskolák, osztályok összemérhetik a tudásukat. Jó alkalom ez a sportág megszeretetésére és a tehetségek kiválasztására.

 


Gyere közénk focizni!
Ha szereted a labdarúgást!
Ha híres focista szeretnél lenni!
Ha barátokat, csapattársakat akarsz!
Ha te szeretnél lenni a legügyesebb!
katt ide >>>

Új stadion információk

Back to Top