Vác rendkívül sok óvodával és iskolával rendelkezik. 18 óvoda (tagóvodákkal együtt) és 8 általános iskola, 9 középoktatási intézmény és 1 főiskola működik a városban. Kiemelt területünk az Óvodai Labdarúgó Program, melynek célja, hogy megszerettessük a kicsikkel a mozgáson, játékon, versengésen keresztül a labdarúgást. 2017. őszétől, a mindig is baráti kapcsolatot már hivatalossá is tudtuk tenni, hiszen a legtöbb óvoda és általános iskola velünk írta alá az Intézményi Bozsik Program szakmai együttműködési megállapodását. Ennek értelmében edzőink szakmai segítséget nyújtanak az óvópedagógusoknak. Terveink szerint edzésbemutatók, szakmai tanácsok, közös sportprogramok, szakkönyvek, edzésvázlatok,  szerepelnek a közös  lehetőségeink között.

- Diófa Utcai Óvoda
- Újhegyi Úti Óvoda
- Sirály Utcai Óvoda
- Kisvác-Középvárosi Óvoda - kisvacovi.hu
- Hársfa utcai Tagóvoda - kisvacovi.hu
- Csányi körúti Tagóvoda - kisvacovi.hu
- Eötvös utcai Tagóvoda - kisvacovi.hu
- Váci Alsóvárosi Óvoda
- Kertész utcai Tagóvoda
- Kölcsey utcai Tagóvoda

Önkormányzati Fenntartású Óvodák >>>

Rittinger Andrea edző vezetésével két óvodás csoportot is működtet egyesületünk. Ezt a létszámot szeretnénk bővíteni, melyre úgy tűnik komoly szülői igény mutatkozik.

Szakmai programunk szerint tavasszal és ősszel a Stadionban városi Óvodai Sportnapot rendezünk. Itt megismerkedhetnek a kicsik, az óvónők és a szülők az egyesülettel, az edzőkkel, a  pályákkal, öltözőkkel és a nagyobb játékosokkal. Sportversenyek, vetélkedők, labdás játékok keretében szeretnénk vonzóvá tenni a sportágat és minél több óvodást az egyesületünkhöz kötni.

 

     

Gyere közénk focizni!
Ha szereted a labdarúgást!
Ha híres focista szeretnél lenni!
Ha barátokat, csapattársakat akarsz!
Ha te szeretnél lenni a legügyesebb!
katt ide >>>

Új stadion információk

Back to Top